אנטיביוטיקה בכניסה להריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

12/01/2018 | 12:47 | מאת: ול

שלום, יש לי צלוליטס ברגל וקבילתי אוגמנטין ל-10ימים. האם ניתן להמשיך להכנס להריון בתקופה זו?

13/01/2018 | 23:11 | מאת: ענת עם שלם

שלום לך, כמובן שיש לדווח לרופאה המטפל/ת במידה והינך בהיריון או מעוניינת להכנס להיריון. אוגמנטין הינה אנטיביוטיקה הנחשבת לבטוחה בהיריון במינון המדוייק לכל אחת, אולם אם את בתקופה בה את מעוניינת להרות, מוטב שתבריאי קודם. סיימי עם נטילת האנטיביוטיקה, חזקי את הגוף וגשי להריון הזה כשאת נטולת תרופות ומחוזקת. בהצלחה בהמשך ענת עם שלם

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה