אנטיביוטיקה וסכנה להריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

11/01/2018 | 22:50 | מאת: Anonimi

ביום שני התחלתי לקחת אנטיביוטיקה נגד דלקת חיידקים בגרון pen rafa ידוע לי שהאנטביוטיקה פוגעת ביעילות של הגלולות למניעת הריון אני נוטלת גלולות באופן קבוע כבר כמה חודשים גלולות מינס אני והבן זוג שלי שכבנו היום בלי קונדום אבל הוא לא גמר בתוכי אלא מחוץ ואני ראיתי ואין סיכוי שהיה בתוכי זרע האם עדיין קיימת סכנה לכניסה להריון?

13/01/2018 | 23:13 | מאת: ענת עם שלם

שלום לך, הסיכוי לקליטה קיים עם האנטיביוטיקה וללא האנטיביוטיקה במידה והנכם מקיימים יחסי מין בחדירה מלאה. גם במידה והיה משגל נסוג קיים הסיכוי להיריון. (זירעונים משתחררים גם לפני השפיכה המלאה) בהצלחה , ענת

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה