לגבי אוכל בהריון.......

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

19/12/2017 | 22:41 | מאת: יסמין

שאלה מקלוני תירס של מקדונלס מותר בהריון? כי נראה לי הם היו מעט לא עשויים והבנתי שמכינים את זה מביצה למרות שממה שאני יודעת זה מגיע מוכן פשוט מחממים את זה בשמן דבר שני בכל המזונות רשום עלול להכין ביצים כמו מרציפן עם שוקולד מריר שקניתי במיוצר בגרמניה ומליון דברים כל עוד זה לא במרכיבים עצמם וזה מגיע מהסופר באריזה סגורה זה מותר? אני כבר מפחדת לאכול חחח

19/12/2017 | 22:52 | מאת: יסמין

ושאלה נוספת מותר בשבוע 17 אם אני הולכת לצימר להיות בבריכה מחוממת בטמפרטורה 33 מעלות שזה מתחת לחו גוף בערך 5-10 דק? ולגקוזי שאנחנו ממלאים מים בעצמנו שלא יהיו חמים מידי בלי הזרמים או עם?

20/12/2017 | 22:21 | מאת: ענת עם שלם

את יכולה לעשות אמבטי/ ג'קוזי בטמפרטורת הגוף , ללא הג'טים. לגבי בריכה "מחוממת" ל33 מעלות, עכשיו ?! בחורף תכנסי לבריכה כזו? לא ממליצה עבורך ועבור עוברך להוריד את טמפרטורת הגוף. חום הגוף יוצר מקום אידיאלי לתינוקך לגדול בו. אם תורידי את חום הגוף, תשני את התנאים ואת הסביבה של תינוקך. את יכולה לטבול את הרגליים מעט. בהצלחה בהמשך בברכה, ענת

20/12/2017 | 23:16 | מאת: יסמין

הכוונה בריכה חמה שלא יותר מהטמפרטורת הגוף אם זה מים נעים ולא יותר מ37 אני יכולה להיות בהם?

20/12/2017 | 22:17 | מאת: ענת עם שלם

שלום יסמין, הכלל אומר שכל מה שאת חושדת בו , את לא בטוחה , את לא יודעת - עדיף להמנע. ביצים לא מבושלות הן סכנה בהיריון. מאכלים הנמכרים באריזות יכולים להכיל ביצים לא מבושלות/ לא מפוסטרות. אם כתוב שעלול להכיל עקבות ביצים שאינך יודעת איזה הכנה עברו, אל תאכלי. יש מספיק מאכלים אחרים. בהצלחה והיריון קל ובריא בברכה, ענת

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה