בדיקת דם היריון אחרי שבוע איחור במחזור

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

04/12/2017 | 10:19 | מאת: מור

היי , אני מנסה כבר חצי שנה להיכנס להיריון המחזור שלי סדיר ומגיע כל 27 לחודש מחזור אחרון ב-27.11 ועד עכשיו לא קיבלתי איחור של שבוע , עשיתי בדיקת דם ויצא לי בטא קטן מ-2 הבנתי שזה לא היריון האם זה סופי והמחזור פשוט מאחר או שכדאי לעשות בדיקה נוספת עוד כמה ימים ?

06/12/2017 | 21:18 | מאת: ענת עם שלם

שלום מור, אני מאמינה שהתכוונת שתאריך הוסת האחרון היה ב27/10 ולא ב27/11 כפי שציינת לרוב בדיקות דם הן אמינות מאוד, אבל קרו מיקרים... ממליצה לחזור שנית על בדיקת דם ולהמשיך בירור אצל רופא/ת נשים שלך בהצלחה בהמשך, ענת

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה