סלידה משתיית מים שבוע 8

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

20/11/2017 | 08:45 | מאת: דנה

שלום ,אני שבוע שמונה +1 ,סובלת מבחילות קשות במהלך כל היום ,אשר גורמות לי לסלידה כמעט מכל דבר ,הגרוע ביותר ,היא הסלידה ממים ,ניסיתי כמה ימים סודה וגם זה בקושי עובד ,יוצא שאני שותה פחות מליטר ביום ,האם שתיית נוזלים אחרים עדיפה ממצב כזה ? ( הרגיל אני לא מתקרבת למיץ ) אולי מיץ טבעי ?

20/11/2017 | 22:00 | מאת: ענת עם שלם

שלום דנה, במהלך ההיריון הגוף חווה שינויים רבים ותופעות חדשות, ביניהם שינויים בטעם, העדפות שונות למאכלים , בחילות ודחייה ממזון ושתיה. ככלל - ככל שתשתי פחות ותאכלי פחות, כך הבחילה תתחזק יותר, שתיית מים חשובה מאוד במהלך היריון וחשוב להקפיד על שתיה מספקת. המלצתי היא סחיטה של לימון למים ושתיה בשלוקים קטנים כך שתגיעי בסופו של יום לפחות ל2 ליטרים. בהצלחה והמשך היריון קל ובריא, ענת

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה