וירוס וירלי עם כאבי ראש . נמצאת בהריון - שבוע 16

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

08/11/2017 | 18:07 | מאת: אושר

שלום אני בהריון שבוע 16 יש לי וירוס וירלי שמתבטא: כאבי ראש כאבי מאחורי העיניים שיעולים כבדים ויבשים שריפה בגרון באף ובצדדים לכיון האוזנים הייתי אצל הרופא אמר שזה וירוס וזה עובר לבד. לא נתן לי שום דבר לשימוש ואני סובלת ממש בקושי ישנה. שותה תה עם דבש + חלב ודבש + מרק עוף וכדורי מיצצה סטרפליס. אשמח לשמוע אם יש משהו שאפשר לעזור על מנת להקל. תודה

09/11/2017 | 12:31 | מאת: ענת עם שלם

הטיפול הוא להקלת הסימפטומים: מרתח של ג'ינג'ר, לבשל אותו 15 דק , כשמתקרר להוסיף את הדבש לחתוך שן שום ובצל לקוביות קטנות, לשים בצנצנת ולכסות עם דבש, אחרי 3-5 שעות נוצר נוזל . לקחת מהנוזל כפית כל 2-3 שעות למשך יומיים שלושה. זו אנטיביוטיקה של הטבע. להימנע מוצרי חלב לתקופה זו להוסיף פרוביוטיקה פעם ביום אם לא חולף תוך כמה ימים, מומלץ ללכת לרופא/ה לבדיקה חוזרת

09/11/2017 | 13:12 | מאת: אושר

תודה רבה אנסה=)

14/11/2017 | 09:51 | מאת: נועה

ממליצה בחום על טיפולי עוצמת הרכות מסייע בצורה מדהימה לנשים בהריון למידע: 050-4269694

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה