חום גבוה בסוף שבוע 4

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

05/03/2017 | 22:03 | מאת: הילה

שלום , מיום שישי בבוקר התחילו לי כאבי גרון ולקראת הערב התחלתי לחוש מאוד רע ומדדתי חום 38.2 התחלתי להוריד חום ולקחתי 2 אקמול , החום ירד רק אחרי כ4 שעות ולאחר מכן לא עלה יותר מעבר ל37.8 וגם אז לקחתי אקמול . עכשיו החום 37.3 . אני בסוף שבוע 4 והשאלה אם החום הגבוה שהיה כמה שעות יכול לגרום לנזקים לעובר . קראתי שחום ממושך גורם למומים ולפיגור בשבוע זה של ההריון ומאז אני מאוד חוששת.

שלום הילה, מקווה שאת בטוב. הייתי ממליצה לך לגשת להיבדק ליתר בטחון. הרבה בריאות, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה