מחזור לא תקין

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

27/12/1999 | 10:26 | מאת: עדי

שלום ד"ר, מזה כ-3 חודשים אני סובלת מבעיה שחוזרת על עצמה. דימום בצבע חום במשך 4 ימים ראשונים של המחזור ולאחר מכן מחזור עם דימום רב. (וסת במשך כ-10 ימים). איך אפשר לטפל בדמום בתחילת המחזור וממה נובע כל זה. בתודה מראש. עדי.

27/12/1999 | 10:27 | מאת: עדי

עדי כתב/ה: ------------------------------- שלום ד"ר, מזה כ-3 חודשים אני סובלת מבעיה שחוזרת על עצמה. דימום בצבע חום במשך 4 ימים ראשונים של המחזור ולאחר מכן מחזור עם דימום רב. (וסת במשך כ-10 ימים). איך אפשר לטפל בדמום בתחילת המחזור וממה נובע כל זה. בתודה מראש. עדי.

27/12/1999 | 20:50 | מאת: ד"ר פוקס אמיר

עדי שלום רב תודה על שאלתך. דימומים לא רגילים הם תופעה שכיחה ביותר. הגורמים לכך הם כ"כ רבים עד שניתן רק בנושא זה לכתוב ואכן נכתבו, ספרים שלמים. אין בידי כמעט ולו פרט אחד שיכול לכוון אותי לבעייתך שכן איני יודעה את גילך, רקע בריאותי, שימוש באמצעי מניעה, הריונות בעבר, בדיקות שונות ועוד. יש באפשרותך לפנות ישירות ל e-mail שלי במידה ואינך רוצה לחשוף פרטים נוספים [email protected] או לצור עמי קשר טלפוני. בברכה

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה