ירקות ופירות דלים באבץ?
דיון מתוך פורום תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין
שלום קראתי באנציקלופדיה לרפואה טבעית שבגלל הדישון המלאכותי של מוצרים חקלאיים, מדלדלת הקרקע במשך השנים, ולכן חסרים במוצרים אלו מנרלים חשובים כמו אבץ. מדוע זה? הרי הם מקבלים דישון. האם יש בקביעה זו מין ההגיון?
שירי שלום איכות האדמה אכן משפיעה על איכות ותכולת הויטמינים והמינרלים של הגידולים. אולם לגבי שאלתך הספציפית איני יודעת ויתכן ומומלץ לפנות לאתר המתמחה בחקלאות ויתכן שגם לאתר שמתמחה בגידולים אורגניים. בברכה שרון