שאלה
דיון מתוך פורום תזונה נבונה בשיתוף מרכז רפואי רבין
שלום יש הבדל בן כרוב אדום ללבן? לא רק קלוריות גם מבחינת ויטמינים וכל זה? מה יותר טוב אמרו לי שבכרוב יש יוד שמזרז את חילוף החומרים? כמו כן אותה שאלה לגבי השעטעית השונה . אני יודעת שהצהובה בכלל נחשבת לפחממה????????? תודה
דנית שלום לכל צבע של ירק או פרי יש יתרון ולכן מולץ לשלב ולאכול מכל הצבעים ולא לאכול רק צבע אחד. תכולת הקלוריות בין שני סוגי הכרוב דומה. שעועית ירוקה נחשבת לירק ולא לפחמימה (בעוד ששעועית לבנה נחשבת לפחמימה). בברכה שרון