ייעוץ - כאבי גב חמורים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

16/04/2010 | 21:17 | מאת: מירב

שלום רב, מזה מס שבועות אני סובל מכאבי גב חמורים בצד שמאל תחתון. אני מקבלת טיפול של זריקות ופיזיותרפיה. השבוע עשיתי CT וכעת קיבלתי את התוצאות. האם תוכלו להסביר לי את הממצא שנמצא ומה עוד אפשר לעשות כדי להקל על כאבייהבינחוליתיים. קיים בלט היקפי עם מרכיב לטרלי קל לשמאל. ישנה היפרטרופיה של מפרקים פאצטליים :L4-5 משני הצדדים. מודגם רוחב תקין של תעלת השדרה והנקבים הבינחוליתיים. קיים בלט היקפי קל ללא לחץ על השק. :L5-S1 מודגם רוחב תקין של תעלת השדרה והנקבים הבינחוליתיים. בהדגמה מוגבלת של אברי האגן והבטן העליונה המודגמים בסריקה אין רואים ממצא חריג במגבלות העדר הזרקת יוד. סיכום: בלטי דיסק קלים כמתואר. תודה מראש

אין פרטי גיל וכד'. בעיקרון, אם טיפול פיזיוטרפי לא עוזר כדאי לשקול טיפול במסגרת מרפאת כאבים.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית