שינוים אוסטיאוארטיים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

16/04/2010 | 18:10 | מאת: סמדר

שלום לך פרופ' סלעי, גילי הוא 46 יום עשיתי צילומים של מיפוי עצמות בו נסרקו עצמות גולגולת , עמוד שדרה, כתפיים, צלעות,פרקי ברכיים, מצמות שוקיים,פרקי קרסוליים וכפות רגליים. יש ךציין שהייתי ספורטאית,אצנית ושחקנית כדור סל אני לא פעילה כבר שלוש שנים עברתי ניתוח טרסקופיה בברך השמאלית. התשובה הייתה שינויים אוסטיאוארטיים, בברך שמאל שינויים דיפוזיים , ללא פטולוגיה מוקדית,שינויים בעקב שמואל בורסיטיס אכילס. תןדה מראש

מדובר בשינויים נוניים מוקדמים יחסית לגילך. כדאי להתייעץ באורטופד לגבי טיפול , והמשך פעילות.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית