כאבים בשוק - CT

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

26/03/2010 | 12:39 | מאת: נאוה

לאחר כאבים בעצם השוק נשלחתי ל-CT והתשובה: באספקט קדמי של דיאפיזה אמצעית של הטיביה בתוך הקורטקס הודגם תהליך מעורב חלקו ליטי (חלקו סקרלוטי) מוגבל יחסית טוב מרחיב את העצם בגול 1.5X3.5 לא הודגמה תגובה פריאוסטלית יש לי תור לאורטופד בעוד שבועיים - במה מדובר ומה התהליך שעלי לעבור כעת? מה פירוש המונחים בתוצאה ומה הכוונה "דרוש תיאום קליני"

אין פרטי גיל וכד', על פניו התיאור הוא של ממצא שפיר בעצם, אשר האורטופד אמור לבדוק האם הממצא מתאים לקליניקה: מיקום הכאב וכד'.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית