מחלת שוירמן...

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

23/03/2010 | 19:02 | מאת: דנה

שלום דק', אני חיילת בת 19 , סובלת כבר כמעט שנתיים עם בעיות גב עליון ממש חזקות. אחרי כל הבדיקות האפשריות והרבה רופאים לא הבחינו בידיוק מה יש לי, שלחו אותי לאסף הרופא לפרופסור מומחה והוא הבחן שיש לי מחלת שוירמן. הוא היה ממש בלחץ ולא כלכלך הסביר לי מה זה אומר רק אמר שאני יצטרך לעשות פיזוטרפיה ועם לא יעזור אז לעשות זריקות לעמוד שדרה. ואם גם הזריקות לא יעזור וגם הפיזטרפיה? זה יכול להגיעה גם לניתוח ? כי יש לי כאבים ממש לא רגילים ובלתי נסבלים אני פשוט לא יכולה לתפקד.. וזה קצת בעיה כי אני בצבא ואף אחד לא מקשיב לי אז אני קצת חסרת אונים.. הודה לך עם תשיב על שאלתי ותסביר לי בידיוק מה זה :)

"מחלת שוירמן" זו אינה!! מחלה , אלא שינויים/הפרעה קלה להתפתחות עמוד שדרה העלולה לגרום לכאב, בהם מטפלים ע"י הרבה תרגילים ופיזיוטרפיה. ללא ניתוחים ודברים כאלה.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית