קרע בכתף ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

20/03/2010 | 10:33 | מאת: גבי

שלום רב. לפני למעלה מחצי שנה נפצעתי בעת אימון כבאים ,ביצעתי בדיקת usעל הכתף ושם התגלה קרע מלא בגודל 15מ"מ מאז ניסו לתת לי כדורים וטיפול פיזוטרפי אך אין שינוי והכאבים גוברים. בעוד שבועיים יש לי בדיקת m.r.i ואז אני אמור לחזור לרופא. שאלותיי הן: 1.האם אתה ממליץ על ניתוח. 2.האם הכאבים אמורים להשפיע על בית החזה ונימול ביד הכואבת ? 3.איך אני מגיע אלייך באופן פרטי ?

1. חסרים פרטים קליניים: גיל , וכד' וכן מה היו הממצאים ב US של הכתף השניה.2. כדאי לחכות לתשובות ה MRI כדי לקבל תמונה שלמה.3.כאבים יכולים עקרונית להקרין לסביבתם.

14/04/2010 | 10:26 | מאת: גבי

לגבי שאלותיך... בן 36 לערך לא נערך US לכתף השניה במידה וחששות הUS יאומתו בבדיקת הMRI האם ניתוח הוא הפיתרון האולטמטיבי היות וידוע לי כי ההחלמה מניתוח שכזה ארוכה מאוד וכן, לעיתים הניתוח אינו עוזר כלל. תודה גבי

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית