טיפול בנמק בשוק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

12/03/2010 | 03:20 | מאת: עליזה פלד

ליפני כחודש אימי נפלה שברה את הירך ,עשו לה ברמבם ניתוח שבר שלא הצליח ,לאחר כשבועיים הוחלף הירך ,נוצר לה נמק בירך ,נאמר לה שזה בעקבות סטימת כלי דם ,עברה צינטור כלי דם ברגל ופתחו 2 עורקים אך הנמק בשוק לא מתרפא איך מרפאים

אם נסתמו כלי דם יש לבצע כל הנדרש לפתוח אותם כדי להחזיר אספקת דם לרגל.

22/03/2010 | 21:22 | מאת: עליזה פלד

לאחר פתיחת מעברי כלי דם -צינטור בעורקי הרגל עדיין המשיך הנמק השבוע נעשה לה התריה מה הסיכויים לריפוי לאחר הטריה או התריה האם הטיפול הוא בשטיפות או במשחה

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית