כאבים בברכיים,מעל הקרסול ושאר ירקות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

25/02/2010 | 20:11 | מאת: גלי

שלום. אני שחקנית כדורסל(מקצועית), לא יודעת אם זה קשור אבל אציין בכל זאת: היו לי בעיות ברכיים בעבר,הכאבים ממשיכים מדיי פעם אך מזה כחודשיים וחצי אני מקבלת טיפולי חשמל לברכיים שמאד עוזרים,אך בימים האחרונים התחילו לי כאבים חזקים גם מעל הקרסול (נראה לי קוראים לזה גיד) וגם בעקבים. רצוי לציין שאני נועלת מס' פעמים בשבוע נעלי עקב והשבוע נעלתי במיוחד גם נעלי "אולסטאר"..האם יש קשר בין זה לבין הכאבים?? השבוע במיוחד הכאבים היו מתמשכים, יומיומיים. היום הפסקתי אימון כדורסל באמצע בגלל הכאבים. יש עוד משהו שאתה ממליץ לעשות חוץ מללכת להיבדק אצל אורטופד??? אשמח לחוות דעתך!! תודה ופורים שמח

דוקא כיון שאת כדורסלנית מקצועית כדאי וחשובה בדיקת אורטופד כדי לזהות בדיוק את מקור הבעיה ולטפל בהתאם כדי למנוע נזק נוסף.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית