ליפוסרקומה בירך ימין לאחר ניקוי הדלקת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

16/02/2010 | 15:20 | מאת: יעל

לפרופ סלעי שלום רב, אני שבועיים לאחר הניתוח לניקוי הדלקת בירך, סיימתי את הטיפול האנטיביוטי ומצבי הוטב. אני עדיין נחה בבית והתפרים די מציקים לי. היום בביקורת במרפאות חוץ דר קליר ביקש להשאיר את התפרים לעוד שבוע. האם זהו הטיפול הטוב למצבי, אני מאוד אשמח אם תוכל להמשיך וללוות אותי עד להחלמה שלמה. האם הליווי שלך הסתיים? תודה על זמנך היקר, יעל

מסיבות שונות אין לי מרפאות בשבועות אלו. עם זאת תדברי עם ז'קלין מזכירתי ותקבעי תור אלי לביקורת במועד שיקבע הקרוב.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית