כאבי מפרק וזריקת דופרוסואן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

13/02/2010 | 23:41 | מאת: מיכל

בשנות ה- 50 סובלת מכאבי מפרק הירך בעיקר בשכיבה בלילה, סי טי שעשיתי לא גילה נוזל במפרק הירך ולא ניתגלו שינויים מהותיים. אני סובלת כבר 3 שנים, קיבלתי בעבר זריקה באזור הטרוכנטר שעזרה לפרק זמן לא מבוטל, והפסיקו לעזור. גם ארקוקסיה, אטופן, ופיזוטרפיה לא עוזרים. שמעתי שיכול להיות קשר בין אלרגיה או הצטברות של חומרים אלרגיים במפרק.האם? וכי זריקת זופרוסאן עשויה להועיל. האם?

אם אכן הבעיה במפרק ולא בטרוכנטר, זריקה דיפרוספן= סטרואיד סינטטי יכלה לעזור.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית