פרופסור סלע

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

12/02/2010 | 16:20 | מאת: ג'ס

לפני כשנה וחצי אובחן אצלי ע"י פרופסור מאוד ידוע בצפון הארץ היצרות חמורה בגב תחתוןוהומלץ על ניתוח אני מאוד מפחד מפני הניתוחים האלה בין L-3 - L-5 אני נעזר ברולטור וכואב לי מאוד ויש לי מגבלות תנועה קשות מאוד אני מתעייף בקלות כשאני מהלך עים העזר שלי לאחר מס' מטרים כ-25 עד 50 מטר וברגלי הבריאה אני מרחף כמו על בולם זעזועים או צמר גפן קשה לי מאוד להגדיר את ההרגשה שלי הגל השדניה יש לה קיבוע של פלטינג +ברגים לאורך הפמור+השתלת עצם שנעשתה בשנת 1981 ראיתי שיש כרגע טיפול שהוא לא ניתווחי מה דעתך עליו?

במידת המוגבלות המתוארת, כולל צורך בשימוש ברולטור, נראה לי כי הדרך לשיפור עוברת רק בטיפול ניתוחי.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית