ניתוח כריתה-דרמטופיברוסרקומה פרוטוברנס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

12/02/2010 | 11:53 | מאת: לימור

עברתי ניתוח כריתה של הגידול פיברו סרקומה בגב.הניתוח הצליח,תוצאות הפתלוגיה לאחר הניתוח הצביעו כי לא נמצאו שרידי גידול.מאז הניתוח עבר חודש.יש לי כאביי גב באזור האגן.האם כדאי לי לבקש לעשות בדיקת מיפוי עצמות?מלבד סי.טי לא עשיתי בדיקות נוספות לפניי הניתוח.איזה בדיקות מומלץ לעבור בשביל מעקב?האם עצם זה שהיה לי את הגידול יכול להעיד שיש לי יותר סיכוי לסרטן במקום אחר?כמה זמן צריך להיות במעקב? תודה

זהו גידול אגרסיבי מקומי, ובהנחה שנכרת במלואו, יש לבצע רק מעקב מקומי.

14/02/2010 | 12:40 | מאת: לימור

תודה על תשובתך. איזה בדיקות אתה ממליץ לעבור במסגרת המעקב?עד היום עברתי רק בדיקת סי.טי

14/02/2010 | 12:40 | מאת: לימור

תודה על תשובתך. איזה בדיקות אתה ממליץ לעבור במסגרת המעקב?עד היום עברתי רק בדיקת סי.טי

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית