צפריר 3 אור יהודה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

03/02/2010 | 12:07 | מאת: גלית

פרופסור מה סלע שלום אני בת 34 נפלתי ושברתי את עצם הירך ימין.לפני 9 חודשיים.כיום אחרי הנפילה אני לא מסוגלת לעלות מדרגות ולא לשבת ישיבה מלאה.הרופא אמר לי שיש לי החמרה ברגל וחולשת שרירים ושהוא לא יודע למה.האם תוכלליעץצלי מה לעשות?אני אמא לשלושה ילדים שקשה לי להחזיר אותם הבית ממסגרות של גן ובית ספר.אני מתעייפת מהר וחייבת לנוח אחרי סיבוב כזה מה עושים? תודה על התיחסותך לשאלתי תודה מראש גלית

צריך בדיקה אורטופדית וכן צילומים עדכניים לבירור סיבת הכאבים וההגבלות.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית