מקום הניתוח מודלק ד ח ו ף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

29/01/2010 | 15:37 | מאת: יעל

שבת שלום לפרופ סלעי יש הרעה בקצב ההחלמה שלי, נראה לי שכל המקום עם דלקת עד שבועיים לאחר הניתוח היתה התקדמות מצויינת, ואפילו נסעתי עם האופניים... כעת יש אודם על כל האזור ואני מרגישה חלשה וסוחבת רגל אתמול הלכתי טוב כחצי שעה ואחר כך הגיע החולשה עם כאבים במקום בנוסף לפני יומיים גיליתי כאב חדש בירך למעלה ובליל במפשעה באותו צד. אני די חוששת שהדלקת מתפתחת שלא יווצר ליפו חדש 0523701994 אם אפשר לבוא אליך למרפאה פרטית ואשלם בהתאם בברכה, ותודה על זמנך, יעל

כמובן שאין צורך כי תבואי למרפאתי אלא: אם נראה לך כי יש בעיה המדאיגבה אותך. יש שתי אפשרויות: האחת , כי תקחי הפניה למיון מרופא המשפחה ואז יבדוק אותך אחד מרופאי המחלקה שיוכל תמיד לתת עזרה ראשונה וכמובן לעדכן אותי. או תצרי קשר ביום א' עם ז'קלין , מזכירת המחלקה ותאמרי לה כי ביקשתי שתקבע לך תור למרפאתי בבית החולים ביום ה' הקרוב.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית