תאונת דרכים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

28/01/2010 | 12:01 | מאת: שמעון

שלום לפרופוסור משה עברתי תאונת דרכים לפני חודשים עשיתי צילום MRI והתשובות הםף 1 קרע שלם של ACLעם קונטוזיות טיפוסיות ושבר ללא תזוזה באספקט האחורי של הטיביה פלטו הלטרלי. 2 קרע במיניסקוס הלטרלי. 3 חשד להיפרדות מניסקוקפסולרית במינסקוס המדיאלי 4 נוזל תוך מפרקי בכמות מוגברת . רציתי לדעת דוקטור אני בן 22 לא כול כך פעיל מבחינה ספורטיבית לפני התאונה רציתי לדעת מה הסיכונים בניתוח ומה ההשלכות בעתיד עם הניתוח יצליח ותוך כמה זמן בערך אני כבר יוכל לחזור לשיגרת החיים וכמה הניתוח וההחלמה כואבים מצטער על הבורות תודה מראש על התשובה

מדובר בפגיעה לא פשוטה לברך: קרע רצועת ומניסקוסים וכן שבר ללא תזוזה. רצוי כרגע להמתין, תוך טיפול פיזיוטרפי, ולראות איך הברך "תתנהג". יתכן כי לא יהיה כלל צורך בניתוח כלשהוא. בכל מקרה, כרגע רק פיזיוטרפיה אינטנסיבית.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית