החלמה מניתוח ACL

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

23/01/2010 | 09:39 | מאת: שלומי

שלום, אני בן 44, לאחר 8 שבועת מניתוח של ACL. טווח תנועה של הברך כמעט מושלם, כיפוף 110 מעלות, ביישור כמעט מלא עם כאבים ביישור המלא. הבעיה - עדיין הברך נפוחה, באזור של האורטוסקופיה יש לי כאבים ונפיחות, כאשר אני עןלה או יורד מדרגות יש לי "המון" קליקים באזור הימני של הברך ( באזור הכניסה של האורטוסקופיה ), כאשר אני הולך ועושה תנועה חדה יש לי דקירה וכמעט נופל.עד לפני שבועיים עוד הלכתי עם קב אחד. בבדיקה אצל המנתח ( כרכבי מרמב"ם ) אמר שהוא לא רואה סיבה לכאבים ולנפיחות ונתן לי לשתות ארקוקסיה למשך 10 ימים. שאלתי - האם ייתכן כי אחד הברגים יצא, השתחרר ולכן הכאבים באזור? לפי מה שאני קורא בפורומים בשלב כזה הייתי כבר צריך להרים משקולות ולהתחיל בריצה קלה, אני רחוק מזה. אנא עזרתך.

אם אחד הברגים זז, רואים זאת בצילום. להערכתי, מהלך החלמתך סביר, וטוב , בהתאם ללו"ז מהניתוח ולגיל.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית