כאבים במפשעה ובברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

18/01/2010 | 17:50 | מאת: רינת

שלום רב, בת 45 סובלת מסרטן שד גרורתי לשלד. הגרורה באיליום הימני הקדמי. מעל חודש כאבים במפשעה ובברך בזמן תנוחות מסויימות, בעיקר פיסוק. היום ביקרתי בטיפול יום באונקולוגיה ונערכו לי מספר צילומי רנטגן של הירך, הברך, עמוד השדרה והאגן. הכל נמצא תקין מלבד חשד לסקרואלייטיס במפרק הימני של הירך. האם לדעתך יש קשר בין הגרורה באגן לבין הממצא הנ"ל? כלומר, החמרה בפיזור הגרורתי? אודה על חוות דעתך. (האם ניתן לצרף את צילום הרנטגן להודעה? לא ראיתי אופציה כזו) תודה!

הממצא באגן/אילאום יכול לגרום לכאב המוקרן לאורך הרגל. יש לשקול טיפול קרינתי לממצא זה.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית