כאבי גב ומיחושים בגב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

16/01/2010 | 09:40 | מאת: גיא יעקובי

שלום רב , אני כותב הודעה זו בקשר לבעיה שיש לאימי , היא סובלת מכאבי גב למעלה משנה ואחרי בדיקות אין ספור צילומי CT ועוד גילו לה פריצות דיסק (פשוט אין לי את האיבחון במדויק)אבל לאחרונה בנוסף לכאבי גב החלו להופיעה תופעות של גירודים בגב שזה פשוט נורא ואיום . שאלתי אלייך האם המיחושים האלו הגירודים האלו יכולים להופיע עקב בעיות אורטופדיות בגב כמו פריצת דיסק ? אני אהיה אסיר תודה אם תכוון אותי אני ואימי עובדי עצות תודה רבה , גיא

אין קשר בין הכאבים לגירודים אלא אם יש גם זיהום ויראלי על ידי הרפס זוסטר הגורם גם לכאבים

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית