כאבי צוואר, ראש וצד ימין.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

22/12/2009 | 13:41 | מאת: ליאת

לפרופ' סלעי שלום רב. לפני כחודש וחצי, ילדתי בניתוח קיסרי ( 2) בהרדמה חלקית. שבועים לאחר הלידה, החלו אבי ראש, צוואר, וצד ימין. לאחר הפוגה של שבוע- חזרו הכאבים שמפריעים לתפקוד יומיומי ושינה בלילה, בליווי של תופעות נוספות: הרדמות, נימול, עיקצוץ, צריבה, סחרחורות ובחילות. האורטופד אמר לחכות חודש, ואם זה ימשך - לבצע בירורים ובדיקות. אך איך אוכל להקל על הכאבים והתופעות השונות?( עליי לטפל ב2 ילדים קטנים). אודה למענה - כל טוב, ליאת בושקין

לדעתי רצויה בדיקת נוירולוג בהקדם לראות האם קשר ללידה, אפידורל? וכד'.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית