פענוח M.R.I

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

14/12/2009 | 18:24 | מאת: הימן

הבדיקה בןצעה בטכינקת TSE SE בשקלול T2 PD T1 במישור סאגיטלי ואקסיאלי. L1 L2 ללא עדות לבקע הדיסקית הפורמינות חופשיות L2 L3 מודגם בלט דיסק קל היקפי ומעט אקצנטרי לימין עם היוצרות קלה של הנקב מימין L3 L4 בלט דיסק מינמאלי היקפי L4 L5 ללא עדות לבקע הדיסקית הפורמינות חופשיות L5 S1 ללא עדות לבקע הדיסקית הפורמינות חופשיות סיכום שינויים דיסקוגניים קלים בגבהים L2 עד L4 כמתואר סובל מכאבים גב תחתון כאבים ברגלים חולשה ברגלים נימול אי תחושה של אזורים מסוימים ברגלים

כאמור , אין פרטי גיל וכד' אולם על פניו, אין ממצאים חריפים היכולים להסביר בבירור התלונות. כדאי להתייעץ עם אורטופד ו/או נאורולוג.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית