שאלה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

07/12/2009 | 15:33 | מאת: שאלה

שלום, לפני כחודש במהלך טיול בחו"ל הרגשתי כאבים בירך ימין בצד החיצוני אך לאחר כמה ימים הם עברו הנחתי שכנראה מהליכה מרובה אך לאחר כ- 3 שבועות שוב כאב לי השתמשתי בכרית חימום ובשמן סיני במשך כשבוע ואכן שוב פחתו הכאבים אך היום לאחר ישיבה שפופה שוב החלו הכאבים אך כעת הם בעיקר מאחורי ברך ימין. מה דעתך? האם מדובר בכאבי שרירים? האם כדאי לפנות לרופא או להמתין שיעבור? הכאבים נסבלים אך בעיקר מציקים. תודה

אם בטיול בוצעו הליכות ארוכות בצורה משמעותית, כדאי להיוועץ באורטופד ולשקול בירור הדמייתי: צילומים, מיפוי.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית