שלום

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

30/11/2009 | 16:15 | מאת: חנה

אבא שלי הוא בן 71 והוא סובל מבעיית סחוס בשתי הברכיים. לפני כ-7 שנים עבר ניתוח לאיחוי רצועה קרועה ומאז אותו ניתוח סובל מאוד מכאבים - צולע, מתקשה ללכת,לעמוד הרבה וכיוב'. הוא די חושש לעבור ניתוח להחלפת ברך. לאחרונה הומלץ ע"י חבר על טיפול בשם "מדטק"שהוא טיפול לא חודרני ונמצא בארץ כשנה מגרמניה. האם הטיפול מוכר? ידוע כאמין? האם מזיק לעשות אותו? אשמח לקבל כל התייחסות לנושא.תודה

יעילות טיפול זה במצבים מתקדמים של ניוון הסחוס בברך אינה ברורה במלואה.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית