שוב בקשר לתשובות של המיפוי SPEKCT

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

21/11/2009 | 12:20 | מאת: דנה

שלום דק', ותודה על התשובה.. רציתי לשאול עוד משהו... לפי מה שרשמתי לך שרשום לי בתשובות: ממצאים: בסקירת שלד ובSPEKCT מוקד קליטת יתר פתלוגית בעוצמה בינונית ובזיז רוחבי שמאלי בחוליה D3 או D4 סיכום: ממצא מוקדי כמתואר לקורוליציה רדיולוגית מכוונת בשאלה של תהליך מוקדי אוסאואיד אוסטאומה וכד'. פרט לכך בלי ממצא פתלוגי האם זו בעיה חמורה? וכיצד מטפלים בה?? אני חיילת, ועל דבר כזה אפשר לנסות לצאת רפואי או שלא? אשמח לקבל תשובה תודה רבה...

צריך קודם כל ולפני הכל להשלים את בירור הממצא (ע"י צילומים/CT), ולטפל בהתאם.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית