3 קרעים בגיד בכתף ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

01/11/2009 | 15:11 | מאת: נעמה

שלום רב, שמי נעמה ולפני כ-3 שנים אמא שלי הופנתה לבדיקת אולטראסאונד בכתף ימין ושם נתגלה לה קרע בגיד בכתף ימין. היא טופלה ע"י משככי כאבים וזריקות אפידורל לאחר כשנה של כאבים ממושכים היא הופנתה שוב לבדיקת אולטראסאונד ושם נראה החמרה במצב ונוספו 2 גידים קרועים.בשלב זה היא הופנתה לייעוץ לניתוח של השתלת עוגנים).בשל הפחד מהניתוח והשלכותיו העתידיות היא החליטה שלא ללכת לניתוח ולהמשיך עם משככי כאבים וזריקות אפידורל. האם הטיפול בזריקות אלו עלול להזיק מכיוון שכל 3 חודשים לערך היא מקבלת אותן ומהם ההשלכות של זריקות אלו בעתיד? והאם בכך שהיא אינה הולכת לניתוח יכול המצב להחמיר עוד?? אודה לך על תשובתך המהירה נעמה

אני מניח שמדובר בהזרקות קורטיזון לכתף ולא בהזרקה לע"ש=אפידורל. בתדירות ההזרקות שאת מתארת יש לשקול טיפול ניתוחי

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית