מפרק הירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

27/10/2009 | 08:47 | מאת: המודאגת

מה קורה כאשר הניתוח של קיבוע עם מסמר ריצרדסון לא מצליח? האם האורטופדים מודעים לסבל שנגרם כתוצאה מאי ההצלחה? מה עושים בניתוח - החלפת מפרק הירך לאחר אי ההצלחה של ניתוח הקודם? הניתוחים הללו במחלקתך מתבצעים ע" סטזרים לרוב,האם קיימת השגחה של רופא בכיר ומיומן בניתוח החלפת מפרק? בתודה מראש. המודאגת.

ראשית, אף ניתוח במחלקה שבניהולי לא!! מבוצע על ידי סטאג'רים, אלא על ידי רופאים מתמחים בדרגת הכשרה במתאימה לסוג הניתוח אותו הם נדרשים לביצוע. כשניתוח הכנסת מסמר ריצ'רד נכשל מסיבה כלשהי פותרון הבעיה הוא מותאם לסיבת אי ההצלחה.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית