כאבים בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

24/10/2009 | 12:31 | מאת: גילי

לפני שנים רבות עברתי ארוטרוסקופיה של הברך עקב כאבים קשים. כל השנים תפקדתי טוב והתעמלתי על אף שהמשיכו הכאבים, אבל סבילים. מזה כחודש החלו שוב כאבים חזקים בברך שמאל בכל שעות היממה ובכל המצבים-ישיבה, הליכה,עמידה, כיפוף הברך! אני לוקחת אלגוליזין פורטה-להרגעת הכאב וזה עוזר עד לכאב הבא. מה ניתן לעשות? הכאבים חזקים ומציקים ! האם זריקת קורטיזון תועיל? פיזיוטרפיה? אשמח לתשובתך,תודה.

לפני הכל רצויה בדיקת אורטופד לזיהוי הבא וטיפול מתאים, יתכן גם זריקה.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית