יואינג סרקומה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

21/10/2009 | 22:00 | מאת: תמר

שלום רב, חמתי, הינה אשה כבת 60 שאובחנה כחולה ביואינג סרקומה נדיר שהתגלה כבליטה קטנה בגב כף הרגל שלה והוסרה. למזלנו לא נצפו כל גרורות. ונקבע לה שישה טיפולים מאוד קשים. היא סבלה בעבר מכשל במערכת החיסונית והחשש שלנו שהטיפולים יזיקו באופן ממשי. האם הם נועד למנוע את הישנות המחלה או לטפל בתאים שיתכו ולא אובחנו? אם זו הסיבה השניה אז אולי ישנן בדיקות אחרות שישללו תאים סרטניים וככה נוכל למנע מהטיפולים תודה תמר

מטרת הטיפולים בד"כ לפגוע בתאי גידול העלולים להיות מפוזרים בגוף ואין דרך לגלות אותם בהדמייה.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית