דלקת שרירים/דלקת פרקים או אישיאס?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

19/09/2009 | 20:22 | מאת: נאוה

שלום לד"ר, אני לאחר הצטננות קשה (עם חום ושיעול) לאחר ירידת החום וחזרתי לעבודה, עדיין אני סובלת משיעול ומכאב ברגל שמאל שמתחיל מהגב התחתון וממשיך לכל אורך הרגל. הכאב מאוד מפריע ואני נאלצת לקחת משככי כאבים, כמו כן בחדר ממוזג הכאב מחריף מאוד, ואני מאוד סובלת שאני צריכה ללכת לעבודה ששם יש מזגן. אני ממש לא יודעת מה לעשות? יש לציין שבעבר גם סבלתי מכאבים אלו ותמיד באותה הרגל (שמאל) שאלתי, האם וכיצד ניתן לאבחן בוודאות האם מדובר בדלקת שרירים או דלקת פרקים או אישיאס? או אולי משהו אחר? האם זה קשור להצטננות? תודה

אם הכאב מתגבר בשעול כנראה מקורו בגב תחתון, ומוחמר עקב שיעול.לא נשמע כדלקת שרירים/מפרקים אלא כגירוי העצב הסיאטי=אישיאס קל.

20/09/2009 | 17:28 | מאת: נאוה

(בלי קשר לשיעול) אני כבר ממש מיואשת,

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית