כאב רגל שמאל - תוצאת צילום

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

15/09/2009 | 19:18 | מאת: א.ש

שלום רב, בעקבות תחושת של "שריפה" וכאב לרגל שמאל הופנתי לביצוע צילום רנטגן לע"ש מותני התוצאה: הפחתת גובה קלה באספקטים הקידמיים של חוליות D11 D12 האם הממצא הזה הוא רציני שמחייב המשך בירור וטיפול דחוף? והאם זה יכול לגרום לתחושה שיש לי ברגל? אגב, מהן החוליות האלה כי בחיפוש אחר הסבר על עמוד השדרה לא נתקלתי בסימון חוליות באות D יש רק L , C , T אודה לתשובתך ושיהיה חג שמח ושנה טובה. א.ש

אין פרטי גיל, מין, עבר רפואי וכד'. יתכן כי ההנמכה שצוינה קשורה לסימפטומים. חוליות D זהה ל T .

08/10/2009 | 19:46 | מאת: א.ש

שלום, גילי 43 מין זכר...לא סבלתי בעבר מכאבים הנבעו מחוליות אלא מחוסר איזון באזור מפרק האגן שטופל אז בחיזוק שריר בטן תחתונה תודה, א.ש

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית