החלפת מפרק ירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

08/09/2009 | 15:31 | מאת: דינה

לפני 10 שנים עברתיTHR .לפני כשבוע החלקתי קלות עם הרגל המנותחת, לא הרגשתי כאב אך מאז אני צולעת מתקשה בהליכה,יש לי הרגשה שאני בקושי משתמשת ברגל וכל כובד המשקל נמצא על הרגל הבריאה. מה יכולה להיות הבעיה,האם לנוח להוריד מאמץ מהרגל(ללכת פחות)? תודה דינה

אם הכאב לא דועך בהדרגה תוך מספר ימים לפנות לאורטופד לבדיקה וצילום.

12/09/2009 | 21:05 | מאת: דינה

בהמשך לתשובתך אני מעונינת להגיע אליך בדחיפות לבדיקה. אני חברת קופ"ח מכבי, אך אוכל להגיע למרפאתך באופן פרטי. איזה צילומים עלי להביא? אשמח לקבל תשובה בהקדם תודה

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית