כאבים בתוך יד שמאל עליונה ועורף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

08/09/2009 | 13:09 | מאת: עמית

שלום, אני מתאמן בחדר כושר (משקולות) מזה שנה. לפני מספר ימים הרגשתי כאב בעורף התחתון(אזור החיבור לכתפיים) ואחרי יום, מעין כאב משתק ביד שמאל (אזור הקרוב יותר לכתף ובית השחי). בעיקר כשאני מתקופף או מנסה פעילות כמו ריצה. האם עלי להניח כי הבעיה בעורף גרמה לכאב ביד ומכאן בלט או פריצת דיסק? האם אני יכול לחזור לאימון אחרי שהכאב עובר או שאין מנוס מאוטופד? תודה מראש, עמית

אחרי שהכאב עובר ניתן לחזור הדרגתית!! לפעילות ולהקפיד על חימום טוב וביצוע נכון של התרגילים.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית