רגליים נרדמו כולל בטן תחתונה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

21/08/2009 | 00:20 | מאת: רינה

שלום, סובלת מפריצת דיסק L4-L5 L5-S1 מזה 9 שנים. עסקתי בפעילות ספורטיבית ושמרתי על שרירים חזקים, עד לפני שנתיים. לפני מספר חודשים עקב טיפוס על מרפסת גבוהה, היה פיסוק גדול בין הרגליים, אשר יצר כאבים ויציבה לא נכונה. הופניתי לפיזוטרפיה במכון מוסמך. הפיזותרפיסטית הבטיחה להיות עדינה בבדיקה אולם לחצה בחוזקה במשך כרבע שעה בכל אזור הגב התחתון כאילו שמדובר בחפץ ולא בבן אדם. לאחר מכן, ביקשה שאשכב על הגב, וכפפה לי שוב רק רגל אחת והרימה אותה כלפי מעלה, למרות שאמרתי לה שזה כואב לי מאוד. כבר לאחר הטיפול לא יכלתי לזוז, והיא אמרה שזה יעבור. אולם תוך פחות מ-24 שעות, נרדמו לי שתי הרגליים בחלקן הפנימי והאחורי, וכן אצבעות וכפות הרגליים. ועכשיו הנמלול ממשיך לכיוון בטן תחתונה. מה שלא היה לי אף פעם. ויש לי חולשה חזקה ברגליים. אני כבר לא רוצה אבחון נוסף כי איני יכולה לסבול את הכאבים. מה לדעתך נגרם לי? זה כאילו שהיא לחצה לי על איזה עצב. ואיך אפשר להקל?

את מתארת תועות נוירולוגיות כנראה חדשות ומתקדמות. מציע לפנות בהקדם לרופא מטפל/אורטופד, להשלמת איבחון מוקדם וטיפול.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית