ארתרוסקופיה ירך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

05/07/2009 | 11:50 | מאת: ויקי

שלום הופניתי לעשות ניתוח ארתרוסקופיה ירך דחוף עקב קרע בלברום לדר' ראט אהוד בסורוקה, הנני מתגוררת בת"א ורציתי לדעת מה דעתך כגדול האורטופדים בארץ על דר' ראט והאם אתה מכיר רופאים נוספים לארת' ירך במרכז. תודה

לד"ר ראט הנסיון הרב ביותר למוטב ידיעתי בארץ בתחום זה, ישנם מקומות נוספים בארץ בהם מבצעים פעולה זו.

17/01/2010 | 17:46 | מאת: גל

האם נותחת כבר? אני סובל מבעייה דומה ואשמח אם אוכל להתייעץ עם בעלת נסיון! תודה גל

17/01/2010 | 18:08 | מאת: ויקי

כן, אכן נותחתי, לפני 3חודשים ועדיין בשיקום לאחר ניתוח, מה יש לך לשאול, אשמח לעזור.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית