כאב בגב התחתון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

02/07/2009 | 15:59 | מאת: נחשון

פרופסור משה סלעי שלום לפני כ-7 חודשים הופיע לי בצד שמאל של הבגב התחתון כאב חד.הכאב מופיע כאשר אני מכופף את אזור הגב בתחתון.ובזמן האחרון גם השרירים באמצע הגב נתפסו לי.אני חושב שאולי בגלל המזרון שעליו אני ישן. בקרתי כבר אצל רופאה המשפחה הוא אמר שזה שריר תפוס,אבל זה היה לפני 3חודשים. אני עולה לי"ב וחושש שהכאב ישפיע עלי בשרות הצבאי. תודה רבה.

במקום לחשוש כדאי לטפל ע"י תרגילים מתאימים אותם תוכל ללמוד בכל מכון פיזיוטרפיה.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית