כאבי כתף וצוואר-תשובות הרנטגן

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

18/06/2009 | 10:24 | מאת: ג

כבר כמה חודשים יש לי כאבים בכתף שמאל ובצוואר. בימים האחרונים הם הפכו להיות בלתי נסבלים. עשיתי צילום רנטגן ואלו התוצאות: ע"ש צווארי : יישור לורדוזיס פיזיאולוגי. מבנה החוליות והמרווח הבין חוליתי תקינים. אין עדות לצלע צווארית (לא ניתן לדון על מרכיב סחוסי) כתף: אין לראות ממצא גרמי פתולוגי. מרווחים פרקיים שמורים. מה אני יכולה להסיק מהדברים הללו? (בנוסף עשיתי שקיעת דם שעדיין לא התקבלו התוצאות)

כעקרון פענוח הצילומים כתקין. ניתן אולי רמז למקור הכאבים בצואר "ישור לורדוזיס צוארית" אולם צריך בדיקה קלינית לאישוש מקור הכאב.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית