עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

06/06/2009 | 21:02 | מאת: ברית

שלום יש לי שאלה .. ב5 שנים האחרונות יש לי תופעה שחוזרת על עצמה אחת לכמה חודשים. אני יושבת , בדרך כלל זה קורה בישיבה מזרחית, כאשר אני מזיזה את רגל שמאל הרגל פשוט נתפסת, ננעלת ואני לא יכולה להזיז אותה אם מזיזים מילימטר זה כאבים שאי אפשר לתאר . מתחת לברך-בחלק האחורי בצד השמאלי משהו מתנפח לי (לא יודעת אם זה גיד או שריר) . איזה טיפול יש בשביל זה ? (כשהייתי יותר קטנה זה קרה לפעמים גם ברגל ימין,אבל עכשיו רק בשמאל) וגם בתחילת השנה היה לי דלקת בגיד אכילס ברגל שמאל.

נשמע כמו שריר מתכווץ. חיזוקי שרירי השוק וגמישותם ימנעו תופעות כאלו.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית