החלפת ברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

30/05/2009 | 17:57 | מאת: אורן

שלום רב ,אני בן 38 אחרי החלפת ברך מלאה בגיל 33,אני עובד 3 שנים בעבודה על הרגלים במשך 11 שעות רצוף.יש לי כאבים וחלץ בברך במיוחד אחרי העבודה במנוחה,כאבים שניתן כרגע לחיות איתם.עשיתי צילום ובדיקה אכשיו אחרי 5 שנים בצילום ,יש חשד לרפיון המרכיב הטיביאלי ,שאלה, מה זה אומר מה לגבי ניתוח ואיזה,מה קורה עם אני לא עושה את הניתוח,סיכוי החלמה,תודה רבה

כיון שאתה כה צעיר להחלפת מפרק, ממליץ לצמצם הפעילות למינימום הנדרש ולהיות במעקב צמוד לקביעת מועד ההחלפה החוזרת.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית