מספר שאלות לקראת שיחזור ACL

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

23/05/2009 | 16:37 | מאת: אלעד

שלום רב. אני כרגע חייל ונקבע לי ניתוח לשיחזור רצועהACL עקב קרע, הבנתי שבכל מקרה עדיף לי לעשות את הניתוח עקב כך שבגיל מאוחר יותר ללא הניתוח עלולים להופיע לי סיבוכים. כעת נקבע לי תור ב"סורוקה" לעוד כחצי שנה לניתוח. עכשיו רציתי לדעת 1)האם "סורקה" נחשב לבית חולים טוב לסוג ניתוח כזה? 2)האם במהלך השיקום אני אצתרך ללכת עם קביים? 3)מה יהיו סוגי הפעילויות שבהם אני אוכל לתפקד במהלך השיקום? 4)האם מקבלים אחוזי נכות לאחר הניתוח? תודה רבה מראש.

בי"ח סורוקוה הוא מהגדולים והטובים בארץ. לאחר הניתוח תהיה עם קביים לזמן מסוים, ואם הניתוח יצליח לא תיוותר נכות.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית