שבר פתוח וקיצור הרגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

19/05/2009 | 12:48 | מאת: יוסי

שלום פרופסור משה סלעי עברתי תאונת דרכים לפני כ 3 שנים ,שברתי את הרגל (שבר פתוח בטיביה )והזדקקתי לניתוח הכנסת מסמר כעבור כשנה וחצי החלה העצם להתאחות (השבר היה מעל כף הרגל בכ 5 ס"מ ) כתוצאה המתאונה התקצרה לי הרגל בכ 2 ס"מ. השאלה שלי : האם הרגל יכולה להתארך באופן טבעי? אם לא ניתן להאריך אותה בניתוח ? תודה רבה .

רגל לא תתארך מאליהץ קיצור של שני סמ לא מצדיק התערבות ניתוחית מסובכת וקה והוא ניתן לתיקון ע"י מדרס.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית