הדרך הטובה ללדת ליולדת הסובלת מפריצת דיסק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

12/05/2009 | 21:48 | מאת: מיכל

שלום, אני בת 33 , בחודש השמיני להריוני השלישי.חודשיים לאחר לידתי השניה ב2004 סבלתי מפריצת דיסק L5 S1 .סבלתי כשנה מכאבים רציניים ומאז אני חיה עם כאבים שאני מסוגלת לחיות איתם ביומיום.מידי פעם יש תקופות קשות יותר. כעת לפני הלידה אני מפחדת מאוד מריגרסיה במצבי.בשתי הלידות הקודמות ילדתי בעזרת הרדמה מקומית(אפידורל) .מה היא המלצתך ללידה הקרובה- באיזו סוג לידה עדיף ללדת(תישתוש\ניתוח קיסר\אפידורלית\טבעית) ? האם אני מגדילה את הסיכון הרגיל הקיים בלידה אפידורלית? אם תשובתך להתייעץ עם רופא אורטופדת האם תוכל להמליץ על אורטופד שהתמחותו היא בלידה\נשים הרות? בתודה מראש מיכל

כל אורטופד העוסק בתחום הגב יוכל לייעץ על פי הבדיקה וממצאי ההדמיה.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית