כאבי גב איומים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית

11/05/2009 | 12:39 | מאת: זהבה

שלום רב, יש לי כאבי גב מאוד חזקים כמו כן אני סובלת מקוטנוס פוליארטריטיס נדוזה ברגליים דבר שמקשה עלי מבחינת ההליכה ועמידה עשיתי בדיקת סי טי להל"ן התוצאה אודה להתייחסותך והאם יש קשר בין מחלתי לכאבי הגב מהם אני סובלת לאחרונה. ישנם שינויים ספונדלוטיים קלים בגופי החוליות כמו כן מספר קשרי שמורל קטנים בחוליות הנ"ל. ל4-5: בלט דיפוזי אחורי קל של אנולוס פיברוזס עם סימני לחץ קל על שק הטקאלי במרווח זה. שני מפרקים הסקרואיליאקליים הודגמו עם שינויים ניוונים כולל תופעת ואקום. מה זה אומר והאם זה קשור למחלה ומה ניתן לעשות? אודה מאוד לתשובתך זהבה

סביר כי ממצאי הCT במפרקים סקרו-איליאק קשורים למחלה ולכאבים. רצוי להיוועץ בראומטולוג שלך.

מנהל פורום אורתופדיה - ייעוץ על ואורתופדיה אונקולוגית